هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 عملتى الاكلير قبل كدا؟ لازم تقومى تعمليه هيعجبك اوى (بالصور من مطبخى)

اذهب الى الأسفل 
4 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
ام ملك ومنه
عضو فعال
عضو فعال
ام ملك ومنه


عدد المساهمات : 149
تاريخ التسجيل : 22/03/2011

عملتى الاكلير قبل كدا؟ لازم تقومى تعمليه هيعجبك اوى (بالصور من مطبخى)  Empty
مُساهمةموضوع: عملتى الاكلير قبل كدا؟ لازم تقومى تعمليه هيعجبك اوى (بالصور من مطبخى)    عملتى الاكلير قبل كدا؟ لازم تقومى تعمليه هيعجبك اوى (بالصور من مطبخى)  Icon_minitimeالأحد مايو 01, 2011 12:26 am

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


تعالو شوفو الاكلير [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]سهل وسريع وبسيط جدا
وعلى فكرة ممكن تعملى بنفس المقادير ونفس الطريقه
الســــــــــــــاليزون (وتحشيه نقانق وزيتون مثلا) وبيبقى رووووووووووعه برضو وانا جربته كذا مرة


مقادير
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
1.5 كوب دقيق ابيض منخول
1.5 كوب ماء للعجن
2 باكيت فانيليا
1/4 كوب سمن على زيت
سكر (وده اختيارى لو هتحشيه حلو حطى سكر ولو عايزاه حادق او ساليزون ما تضيفيش سكر)
رشه ملح
3 بيضات وممكن 4 حسب حجمها


الطريقة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

نضع الماء فى اناء على النار مع السمن والزيت والسكر

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]





اول ما يبدا يغلى تحطى الدقيق المنخول بسرعة وتقلبى بالمعلقة الخشب بسرعة
ورا بعض لغايه ما تتكون عندك عجينه زى الكورة مش لازقه فى الاناء

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



تتركيها تبرد 5 دقايق ثم تضيفى البيض مع الفانيليا

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



بيضة وتضربى كويس او تعجنى بالعجان او بالمعلقة الخشب برضو لغايه ما
العجين يتشربها خااالص ثم ضيفى البيضه التانيه وهكذا لغايه مايخلص البيض

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


وتحطيى فى كيس الحلوانى على اكبر فتحه وتشكلى صوابع طويله شويه او حسب الرغبه وسيبى مسافه علشان الحجم بيتضاعف مع الخبز

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



وتدخليها الفرن تستوى على الرف الاوسط
بعد السوا اتركيها تبرد فترة تم افتحيها بالسكين من جنب واحد


واحشيها كريم باتسيير
والكريــــــــــــــــــــــــــــــم

وانا اللى عاملا فى البيت كمان سهل جدااااا
الطريقه( تضربى 3 صفار بيض مع 5 معالق سكر بودرة وكيس فانيليا و2 ملعقه نشا وكوب لبن)
وتحطيهم على نار هاديه لغايه ما يطخن والتقليب يكون بالمض2رب وتضيفى حاجه حاجة بعض ضرب الصفار بالفانيليا اولا)
وتتركيه فى التلاجه يبرد


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


كمان حشوة شيكولا

2معلقة دقيق متحمرة مع حته سمنه صغيرة تتحمر وتضيفى عليها نص كوب ماء و2 ملعقة كاكاو بودر وتقلبى لغايه ما يطخن وتتركيه يبرد فى التلاجه



دى وهى محشيه بالكريم باتسير

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]





واغمسيها فى الشيكولا ورشى جوز هند مبشور

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


وده الشكل النهائى
انا بحبها الحجم دا انتى ممكن تكبرى عن كدا حسب رغبتك


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

نسيت اقولكم اتبقى منى بعد مامليت الصنيه اكلير قطعه صغيرة من العجين
عملتهم بلح الشام قليتهم فى الزيت طبعا ولان العجينه كان فيها سكر ماحبتش اعملهم سيرب فرشيت عليهم من فوق الوش سكر بودرة

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


وكان طعمهم رووووووووووعة وخفيفه جدا
فى امان الله وان شاالله الوصفه تكون عجبتكم وعرفت اشرحها كويس


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
سكووون الليل
عضو مميز
عضو مميز
سكووون الليل


عدد المساهمات : 431
تاريخ التسجيل : 25/03/2011

عملتى الاكلير قبل كدا؟ لازم تقومى تعمليه هيعجبك اوى (بالصور من مطبخى)  Empty
مُساهمةموضوع: رد: عملتى الاكلير قبل كدا؟ لازم تقومى تعمليه هيعجبك اوى (بالصور من مطبخى)    عملتى الاكلير قبل كدا؟ لازم تقومى تعمليه هيعجبك اوى (بالصور من مطبخى)  Icon_minitimeالأحد مايو 01, 2011 12:57 am

ماشاء الله
والله بجد تسلم ايديكى
انتى استاذة مطبخ
يا بخت اولادك بيكى ربنا يخليكى ليهم
تسلم ايديكى يا حبيبتى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
في حب الله تعالي
الإدارة
الإدارة
في حب الله تعالي


عدد المساهمات : 596
تاريخ التسجيل : 17/03/2011

عملتى الاكلير قبل كدا؟ لازم تقومى تعمليه هيعجبك اوى (بالصور من مطبخى)  Empty
مُساهمةموضوع: رد: عملتى الاكلير قبل كدا؟ لازم تقومى تعمليه هيعجبك اوى (بالصور من مطبخى)    عملتى الاكلير قبل كدا؟ لازم تقومى تعمليه هيعجبك اوى (بالصور من مطبخى)  Icon_minitimeالأحد مايو 01, 2011 2:27 am

اللهم بارك ما شاء الله
تسلم ايدك يا رب ربنا يباركلك يا موني

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
om dada
عضو مميز
عضو مميز
om dada


عدد المساهمات : 401
تاريخ التسجيل : 24/03/2011

عملتى الاكلير قبل كدا؟ لازم تقومى تعمليه هيعجبك اوى (بالصور من مطبخى)  Empty
مُساهمةموضوع: رد: عملتى الاكلير قبل كدا؟ لازم تقومى تعمليه هيعجبك اوى (بالصور من مطبخى)    عملتى الاكلير قبل كدا؟ لازم تقومى تعمليه هيعجبك اوى (بالصور من مطبخى)  Icon_minitimeالأحد مايو 01, 2011 2:52 am

يا موننننننننننننننننننننننى
انت ست بيت محصلتش
لازم تعزمينى عندك يوم [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
عملتى الاكلير قبل كدا؟ لازم تقومى تعمليه هيعجبك اوى (بالصور من مطبخى)
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» اللازانيا على طريقتى الخاااااصة بالصور من مطبخى كله يدخل بسرعة
» اللازانيا على طريقتى الخاااااصة بالصور من مطبخى كله يدخل بسرعة
» تورته العروسه لعروستى ملوكة بالصورر من مطبخى
» الدوناتس الخطير من مطبخى بالصووور اتفضلو يابناات
» المشبك من مطبخى لذيذ ومقرمش وحلوووو اووووووووى

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: الأسرة والمنزل :: المطبخ-
انتقل الى: